LinkedIn BrickBaseLinkedIn BrickBaseemail BrickBase

Specialist in het verzekeren van vastgoed

Bereken uw premie online
Hoe we helpen

Vastgoed verzekeringen

Als verhuurder van vastgoed weet u maar al te goed dat elk pand zijn eigen uitdagingen en specifieke behoeften heeft. Het is niet altijd mogelijk om dagelijks op de hoogte te zijn van alles wat er in uw panden gebeurt en daarom is het belangrijk om te beschikken over een verzekering die specifiek aansluit bij deze uitdagingen.

Hulp

Waar kan BrickBase mee helpen?

Verbeter IRR 

Verbeter je IRR door te besparen op de verzekeringskosten. Door een volledig onafhankelijk martkonderzoek uit te voeren, garanderen wij de scherpste premie. Dit resulteert in een flinke jaarlijkste besparing.

Uniek product

Veelvoorkomende schades bij verhuurd vastgoed die vaak niet gedekt zijn, verzekeren wij juist wel. Ons oplossing  is speciaal ontwikkelt voor de behoeften van eigenaren van vastgoed.

Premie indicatie in 1 minuut

Via onze tool berekend u direct online de hoogte van de premie voor onze uitgebreide voorwaarden voor uw situatie. Zie direct wat u kan besparen!

Altijd bereikbaar

De uitdagingen van vastgoedeigenaren begrijpen wij en daarom bieden wij snelle en persoonlijke service. Onze service stelt u in staat om snel te schakelen bij cruciale beslissingen.

Premie verlagen en voorwaarden verbeteren?

We zijn altijd bereikbaar en gaan voor optimaal resultaat!

Neem contact op
Hartelijk dankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Pobeer het later opnieuw.