Lancering: direct online afsluiten zakelijke verzekeringen

Company

Aug 2023

Online afsluiten producten


Elke onderneming is uniek, en dat geldt ook voor hun verzekeringsbehoeften. Daarom lanceren we nieuwe online verzekeringsproducten , speciaal ontworpen voor kleinere bedrijven die behoefte hebben aan eenvoudige en flexibele oplossingen.

De producten zijn online af te sluiten en bieden de volgende voordelen:

1. Verzekering op Maat: Pay-for-What-You-Need

Keuzevrijheid staat centraal in ons aanbod. Onze nieuwe online producten stellen je in staat om je verzekering samen te stellen op een manier die perfect aansluit bij jouw zakelijke situatie. Kies alleen wat je echt nodig hebt.

2. Direct Verzekerd: Instant-Covered

Tijd is geld, en wij respecteren beide. Sluit je verzekering vandaag nog online af en ben morgen al gedekt. We hebben onze processen gestroomlijnd om je snel en efficiënt van dienst te zijn.

3. 100% Online Gemak: Clear and Simple

Ons nieuwe online platform is gebruiksvriendelijk en volledig transparant. Geen kleine lettertjes, maar duidelijke taal zodat je precies weet waar je aan toe bent.

4. Flexibele Voorwaarden: Daily-Subscription

Flexibiliteit is geen buzzwoord, maar een belofte. Onze nieuwe online producten kunnen dagelijks worden opgezegd, zonder kosten. Wij passen ons aan jouw bedrijf aan, niet andersom.

Deze online producten zijn een belangrijke stap in de continue evolutie van Base Insurance. Ze weerspiegelen onze toewijding aan gemak, flexibiliteit en duidelijkheid, vooral voor kleinere bedrijven. Maar we zijn ons bewust van het bredere beeld; we blijven ons ook richten op middelgrote en grote bedrijven, afwijkende en complexe risico's, specifieke verzekeringsvraagstukken en maatwerkoplossingen.

Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf hebt, we staan klaar om je verzekeringsportefeuille te evalueren en te zorgen voor een betere dekking en scherpere premie. Wij geloven in een aanpak die past bij de unieke behoeften van jouw onderneming, en we nodigen je uit om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om je risico's optimaal te beheren en te minimaliseren.

Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw verzekering kunnen optimaliseren.

Benieuwd wat Base Insurance voor u kan betekenen? Boek een gratis second opinion van 30 minuten.

Maak een afspraak
Lees meer

Ontdek alle artikelen

LinkedIn BrickBaseLinkedIn BrickBaseemail BrickBase