Gratis herbouwwaarde taxatie voor vastgoedbeleggers

Valuation

May 2024

Optimaliseer vastgoedbeleggingen met gratis herbouwwaarde taxaties

Als vastgoedbelegger is het van cruciaal belang om uw eigendommen goed te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen zoals brand, stormschade of andere calamiteiten. Een essentieel onderdeel van een goede verzekering is het juiste verzekerde bedrag. Een erkend taxateur kan de herbouwwaarde nauwkeurig vaststellen. Bij Brickbase Insurance begrijpen we dat deze taxaties niet alleen belangrijk zijn, maar dat ze ook kosten met zich mee kunnen brengen die voor beleggers met meerdere panden snel kunnen oplopen.

Waarom gratis herbouwwaarde taxaties?

Een herbouwwaarde taxatie bepaalt de kosten voor het herbouwen van uw panden in geval van een totaal verlies. Een taxatie moet elke 6 jaar worden herhaald en kost tussen de €500 tot €1000 per pand. Voor beleggers met meerdere panden kunnen deze kosten snel oplopen.

Voordelen van onze gratis service

  • Garantie tegen onderverzekering: Met een nauwkeurige herbouwwaarde taxatie zorgen wij ervoor dat uw panden voor het juiste bedrag zijn verzekerd. U ontvangt een uitkering die de werkelijke herbouwkosten dekt, waardoor u niet onderverzekerd raakt.
  • Kostenbesparing: Door gebruik te maken van onze gratis taxaties, bespaart u €500 tot €1000 per pand elke 6 jaar. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen voor beleggers met meerdere panden in hun portefeuille.

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden: Vraag een offerte aan voor uw vastgoedverzekeringen op onze website of via onze adviseurs.
  2. Taxatie proces: Onze ervaren taxateurs evalueren uw panden op afstand met behulp van geavanceerde technologieën en data-analyse.
  3. Rapport ontvangen: Binnen korte tijd ontvangt u een gedetailleerd rapport met de herbouwwaarde van uw panden.
  4. Optimaliseer Verzekering: Wij passen de verzekeringen voor u aan en geniet van optimale bescherming van uw investeringen.

Bespaar kosten en bescherm uw investeringen

Bescherm uw vastgoedportefeuille tegen onder- of oververzekering met onze gratis herbouwwaarde taxaties. Bespaar kostbare uitgaven en zorg ervoor dat uw beleggingen optimaal beschermd zijn tegen onvoorziene omstandigheden. Neem vandaag nog contact op met Brickbase Insurance voor meer informatie.

Benieuwd wat Base Insurance voor u kan betekenen? Boek een gratis second opinion van 30 minuten.

Maak een afspraak
Lees meer

Ontdek alle artikelen

LinkedIn BrickBaseLinkedIn BrickBaseemail BrickBase