Kom nu in actie voor de kansen in 2024!

Financeel

Nov 2023

Kom nu in actie voor de kansen in 2024


Het is het seizoen van polisverlengingen, de periode waarin vastgoedeigenaren de kans krijgen om te zorgen dat hun vastgoedverzekeringen nog steeds voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Een van de meest opvallende kansen dit jaar is de mogelijkheid om te profiteren van concurrerende premies en flexibele voorwaarden.

Ruimte op de markt: scherpere premies


Voorheen werden vastgoedeigenaren geconfronteerd met striktere marktomstandigheden, maar dit jaar is anders. Verzekeringsmaatschappijen bieden tarieven die gunstiger zijn dan in recente herinnering, waardoor vastgoedeigenaren financiële voordelen kunnen behalen.

Flexibele voorwaarden

De flexibiliteit van de voorwaarden is een bijkomend voordeel. In plaats van genoegen te nemen met een standaardverzekering die mogelijk niet perfect past bij uw vastgoed, kunt u nu voorwaarden op maat samenstellen die perfect aansluiten op uw specifieke situatie. Dit betekent dat u de dekking kunt aanpassen aan de bijzonderheden van uw vastgoedinvestering, of het nu gaat om commerciële panden, wooncomplexen of verhuurde eigendommen.

Behoud van persoonlijk en snel contact


In 2024 zien we een voortzetting van de trend in de verzekeringsmarkt, namelijk meer fusies en overnames. Hoewel deze consolidaties de industrie op verschillende manieren beïnvloeden, is er één aspect dat opvalt: het risico van verlies aan persoonlijke service. Fusies en overnames kunnen leiden tot grotere entiteiten en meer gestandaardiseerde processen, wat soms ten koste gaat van de mogelijkheid om snel iemand te bereiken en direct antwoorden te krijgen. Wij blijven ons daarentegen inzetten voor een snelle en persoonlijke service. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar en geven we binnen een dag persoonlijke reactie.

Specifiek product vastgoed


Elke vastgoedinvestering is uniek, en standaardverzekeringen bieden niet altijd voldoende bescherming. Wij begrijpen dat geen twee vastgoedinvesteringen hetzelfde zijn. Daarom hebben we speciale voorwaarden opgesteld die specifiek zijn geschreven voor eigenaren van vastgoed.

Uitgebreide dekking

Onze standaard huurdervingsdekking beslaat bijvoorbeeld maar liefst 3 jaar. Dat betekent dat uw inkomsten tijdens bouwperiodes volledig beschermd zijn. Bovendien dekken onze polissen opruimingskosten uitgebreider dan standaardoplossingen. Het bedrag is niet te laag, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. En we sluiten illegale activiteiten niet uit, wat betekent dat u gedekt bent in situaties waarin andere verzekeringen tekortschieten.

Dit is het moment om actie te ondernemen en uw vastgoedverzekeringen te evalueren, te optimaliseren en te vergelijken. Neem contact op om vrijblijvend inzicht te krijgen in welke voordelen wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd wat Base Insurance voor u kan betekenen? Boek een gratis second opinion van 30 minuten.

Maak een afspraak
Lees meer

Ontdek alle artikelen

LinkedIn BrickBaseLinkedIn BrickBaseemail BrickBase